header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd (Algemeen)

Hockeykamp o.l.v. topspelers van Heren 1 en Dames 1 HBS

Nieuws afbeelding 7-9-2020
Hockeykamp olv topspelers van Heren 1 en Dames 1 HBS

EARLY BIRD T/M 20 SEPT! Wat kijken we er naar uit! Als hockey jouw passie is, dan kan je van 12-14 oktober meedoen aan het HBS Heren 1 en Dames 1 kamp in Bloemendaal (6-16 jaar). De bevlogen spelers en trainers van de eerste elftallen zullen jou de leukste en uitdagendste oefeningen voorschotelen en je veel tips geven hoe jij een nog betere hockeyer kan worden. Ook worden er veel partijvormpjes gedaan, lol gemaakt en zijn er luchtkussens aanwezig om even bij te komen van al dat hockeyen. Het perfecte moment om je skills nóg verder op te bouwen en te leren van de beste begeleiders.

MEER INFO / INSCHRIJVEN
TOT EN MET 20 SEPTEMBER: Profiteer nu van de early bird actie!
Boek nu snel, nu er nog plek is, en profiteer van onze early bird actie! Dit betekent een korting van 20 euro op de prijs.

Als lid van HBS ontvang je daarbovenop 10% korting met de kortingscode: HBS10 10% korting op het kamp!
Trainingen staan onder leiding van de spelers van Heren 1 en Dames 1
De Heren 1 en Dames 1 van HBS spelen op een ontzettend hoog niveau: de promotieklasse.  Met aantrekkelijk en aanvallend hockey zorgen ze dat iedere zondag weer een hele belevenis is om naar ze te kijken. Doelpunten maken kunnen ze als geen ander!

Twee teams vol ambitie, talent en ontzettend goede hockeyers! En jij kan training van hen krijgen. Ook zullen ze een gave demo geven en veel tips hoe jij een betere hockeyer kan worden. Kom jij later in het eerste team van HBS?

Ben jij een keeper? Dan kan je ook meedoen. Geef dit aan op je aanmeldformulier.
 
Iedereen zal worden ingedeeld op leeftijd/niveau. Wil je bij je vriendjes in het groepje? Dat kan natuurlijk ook! Plezier, veiligheid en sportiviteit staan voorop. Op het kamp is een EHBO’er aanwezig.
 Je slaapt thuis. Het kamp is van 9.30 uur tot 16.30 uur en vindt plaats op de velden van HBS Bloemendaal. Eerder brengen of later ophalen is geen probleem. Lunch, tussendoortjes en drinken worden verzorgd door Nationale Sportkampen. Ben jij er ook bij?

InschrijvenWil jij meedoen of meer informatie, ga dan naar https://hockeykampen.com/categorie/hockeykamp/hockeykamp-olv-h1-d1-hbs-bdaal/ en meld je vandaag nog aan! Kijk voor een impressie op https://www.youtube.com/watch?v=uC9XB0kaC5UBijlage

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram