header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Zaalhockeycompetitie gaat niet door

Nieuws afbeelding 28-8-2020

Beste HBS-ers,

 

Onlangs is onder de (ouders van) leden een inventarisatie gedaan om een beeld te krijgen van de animo voor de zaal tijdens Corona. Hieruit kunnen we concluderen dat er onder de leden, onder de ouders en binnen de teams verdeeldheid bestaat over de deelname aan zaalhockey in de komende winter.

 

Sporten in de zaal tijdens Corona brengt extra risico’s met zich mee. Het virus is nog niet weg en is afgelopen zomer weer meer opgelaaid. Onduidelijk is wat er de komende herfst- en wintermaanden gaat gebeuren. Na intensief overleg binnen het bestuur en de zaalcommissie HBS zijn we tot de conclusie gekomen dat, zolang het Coronavirus niet onder controle is, het voor HBS niet mogelijk is om de veiligheid en gezondheid van onze hockeyers, ouders, vrijwilligers en toeschouwers voldoende in de zaal te kunnen waarborgen.

 

Het bestuur van HBS heeft daarom helaas moeten besluiten dat er dit seizoen geen zaalcompetitie wordt gespeeld door alle teams.

 

Achter de schermen wordt er momenteel hard gewerkt om een alternatief buiten hockeyprogramma op te zetten voor de winterperiode. Zodra hier meer duidelijkheid over is, zullen we jullie uiteraard informeren.

 

Wij rekenen op ieders begrip voor deze beslissing.

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur HBS

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram