header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

KICK-OFF HBS hockeyseizoen

Nieuws afbeelding 27-8-2020

Op zaterdag 22 en zondag 23 augustus was het dan zover: na de zomerstop werd het seizoen afgetrapt met een KICK-OFF. Op zaterdag was de jeugd en op zondag waren de senioren en trimmers aan de beurt.

 

De zaterdag begon zonnig. Het scannen van de QR-code om het terrein te mogen betreden zorgde her en der voor opstoppingen, maar geleidelijk aan begon het HBS-terrein zich te vullen met enthousiaste jonge kinderen en hun ouders. Met de juiste looproute konden ouders de bar bereiken en zich te goed doen aan een kopje koffie of thee. Na verschillende spelletjes en parcourtjes konden de nieuwe teams de eerste wedstrijdjes van het seizoen spelen. Na een korte gewenning aan het nieuwe team werd er gespeeld alsof ze altijd al hadden samengespeeld. Zelfs tijdens een enorme wolkbreuk werd er fanatiek doorgespeeld.

 

Ook de trimmers en senioren konden op de zondag genieten van wisselvallige weersomstandigheden. Vanzelfsprekend geen jeugdspelletjes bij de senioren en trimmers, maar onderlinge wedstrijdjes. Zo speelden Heren 4 tegen de Veteranen en de Veterinnen tegen Jong Dames 1. Dat maakte het uniek die dag. Ook was het een leuke gelegenheid om het eigen team weer te zien. De picknicktafels stonden op het gras achter Velden 1 en 2 en met krakende spieren werden de verhalen over de vakantie uitgewisseld. Dit alles onder toeziend oog van de boa’s van de gemeente.

 

"Het was fantastisch om te zien met hoeveel plezier iedereen op het veld stond en aan het genieten was”, vertelt Florieke de Jong, lid ABCD-commissie, enthousiast. "Ik ben er trots op dat we met elkaar, spelers, ouders en organisatie, en ondanks alle coronamaatregelen er zo'n mooi weekend vol hockeyplezier van hebben kunnen maken!”

 

Ook bestuursvoorzitter Rob Litjens kijkt terug op een geslaagd weekend: "Op deze dagen voel je dat HBS een club is voor jong en oud. HBS is een club voor het leven. En hulde voor de organisatoren van de kick-off. Dat hebben ze toch maar weer mooi voor elkaar. De controle op het naleven van deze regels kunnen wij als bestuur en medewerkers van de club helaas niet alleen. Spreek elkaar aan en neem verantwoordelijkheid door je aan de regels te houden!”

 

Kortom, twee dagen vol hockey voor de HBS leden. Een geslaagde kick-off, waar nu al overwogen wordt om de Funky de volgende kick-off ook te betrekken

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram