header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Nieuw bestuur is gestart!!

Nieuws afbeelding 29-6-2020

Het was een heugelijk moment: onder luid applaus is tijdens de Algemene Ledenvergadering van 24 juni het nieuwe bestuur van HBS aangetreden. Oude bekenden zijn Tanja Wilhelm (ABCD) en Rob Dekker (Senioren). Nieuw zijn Rob Litjens (Voorzitter), Piet van Stijn (Penningmeester), Dennis Meijer (Tophockey), Eva Schram (Jongste Jeugd) en Babette Gaus (Secretaris). 

De enorme hitte in het HBS clubhuis en gesloten horeca vanwege de corona maatregelen, weerhield Theo niet glaasjes water brengen aan alle aanwezigen. Slechts 18 mensen konden aanwezig zijn in het clubhuis, de rest van de leden volgden de vergadering online. Iets wat HBS wil blijven doen in de toekomst: om de drempel te verlagen de vergadering bij te wonen. Onder het toeziend oog van notaris en tevens lid van de vereniging Aldo van Commenée werd het gehele vergaderproces ter plekke rechtsgeldig begeleid.

Voorzitter Rob Litjens trapte de vergadering af met de boodschap dat bij het aantreden van ieder nieuw bestuur er nieuwe ideeën en ambities geformuleerd en uitgevoerd worden. En dat hij het oude bestuur zeer erkentelijk is voor wat zij jarenlang voor de vereniging hebben betekend.

Zodra het nieuwste bestuurslid Secretaris Babette Gaus was voorgedragen door het bestuur, was het woord aan Tim van Rijn die de ambitieuze obligatie plannen toelichtte ter vervanging van veld 2. Dennis Meijer van Tophockey en Robert Dekker van de Senioren konden elkaar goed vinden in hun visie dat zij beiden meer verbinding tussen de gelederen willen. Om daaraan bij te dragen is een nieuwe commissie in het leven geroepen, de commissie Communicatie en Digitalisatie. Overkoepelend zal er een beroep worden gedaan op alle commissies voor het behouden en werven van nieuwe leden. Met een totaal van 40 stemmen werd het bestuur aangenomen.

Tenslotte werd ruim de tijd genomen afscheid te nemen van Florisca Neut als bestuurssecretaris van HBS. Na een termijn van drie jaar stopt zij om zich volledig op haar eigen bedrijf te richten.

De prachtige locatie in Bloemendaal biedt alle kansen om de ambities van de club voor tophockey, breedtehockey, talentontwikkeling en maatschappelijke ontwikkeling te realiseren. Met een nieuw bestuur dat zich met enthousiasme hiervoor in gaat zetten. De eerste stap is nu gezet. HBS gaat ervoor!

 

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram