header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Unieke jubilleumactie: kinderboek opgedragen aan HBS!! Nu te bestellen.

Nieuws afbeelding 21-6-2020

Beste HBS leden,

HBS krijgt komende week een uniek verjaarscadeau: een kinderboek, speciaal aan ons opgedragen vanwege het 100-jarig bestaan.

Samen met de Haarlemse kinderboekenwinkel Kiekeboek hebben we een leuke actie! Bestel jij De Berries: het onmogelijke plan via de site van Kiekeboek? Dan krijg jij het hockeyboek gesigneerd én persoonlijk thuisbezorgd door kinderboekenschrijver en oud-HBS’er Annemarie van der Eem.

De bezorgkosten à € 3,50 gaan naar HBS. Van de opbrengst willen we een bijdrage leveren aan de aanleg van een hockeycourt. Op dit kleurrijke veldje is het mogelijk om allerlei technieken en spelvormen te trainen op een leuke, speelse manier. Het is geschikt voor de hele HBS jeugd en ook senioren kunnen op dit gameveld aan hun skills werken.

Bestel hier het boek:

https://www.kiekeboek.nl/shop/het-onmogelijke-plan-de-berries-2/

 > Bestel jij het boek vóór woensdag 24 juni? Dan komt Annemarie De Berries in het weekend van 27/28 juni bij je thuisbrengen.

 > Bestel jij het boek vóór woensdag 1 juli? Dan komt Annemarie De Berries in het weekend van 4/5 juli bij je thuisbrengen.

De Berries: het onmogelijke plan is een grappig en spannend boek voor hockeygekken van 7-12 jaar. Het is het tweede deel van de populaire hockeyserie De Berries. De delen zijn los van elkaar te lezen.

Het perfecte hockeyboek voor de vakantie!


 

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram