header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Even voorstellen: Babette Gaus nieuwe Bestuurssecretaris

Nieuws afbeelding 12-6-2020

Hallo HBS! Mijn naam is Babette Gaus, ik ben 45 jaar en woon in Santpoort-Zuid samen met mijn man Thomas, 3 kinderen en een kleine "kinderboerderij”. Mijn tienerjaren heb ik ook hier doorgebracht en hockeyde ik bij de buren, HC Bloemendaal. Hockeyen leerde je daar absoluut, maar voor de feestjes gingen we natuurlijk naar HBS 😉.

Na het Kennemer Lyceum ben ik Bedrijfskunde gaan studeren in Groningen en na mijn studie ben ik begonnen in de marketing bij een internationale organisatie in de food branche. Ik kwam er echter al snel achter dat ik meer het ‘hands-on’ type ben en dat een kleinere organisatie mij beter zou liggen. Vanaf toen heb ik voornamelijk gewerkt in het MKB en dan met name in de dienstverlening. Waar ik werkte, daar verhuisde ik naar toe, vandaar dat ik gehockeyd heb bij de Nederlandse Hockeyclub in Hong Kong, bij Kampong, HC Lochem en nog een blauwe maandag als invaller weer bij Bloemendaal.

Nadat ik mijn kinderen had gekregen, ben ik in 2017 mijn hart gevolgd en heb ik mijn passie voor (het organiseren van) reizen omgezet in een eigen bedrijf, ‘Via Babette’, een vakantiezoekservice voor gezinnen. Daar stopte het niet, want door deze stap kwam ik weer in aanraking met Vinea Vakanties waar ik vroeger als student surfinstructeur was geweest. Inmiddels zit ik daar in het management team en houd ik mij voornamelijk bezig met strategie en marketing.

In 2013 ben ik met mijn gezin vanuit Amsterdam hierheen verhuisd en mocht mijn oudste dochter Fee op enig moment lid worden van HBS. Die zit inmiddels in de meisjes D. Dochter Caatje gaat nu naar de F-jes en zoon Willem begint in september bij de Puppies. Met 3 kinderen op de club lijkt het mij heel erg leuk om een wat grotere rol te spelen binnen de vereniging. De afgelopen 5 jaar heb ik met veel plezier samengewerkt met Dafne van Overbeek op de Ledenadministratie van de jeugd en nu is het tijd voor iets nieuws. Ik kijk er erg naar uit om te leren hoe alles reilt en zeilt binnen deze hockeyvereniging en om samen met dit frisse (bijna helemaal) nieuwe bestuur richting te geven aan een hele gezellige en sportieve familieclub.

Tot ziens op de club of langs de lijn, hopelijk mogen we in september weer!

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram