header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Het leukste team van Nederland zoekt versterking!!

Nieuws afbeelding 7-6-2020

HBS D4 is voor komend seizoen (2020-2021) op zoek naar enthousiaste, fanatieke meiden die ons team komen aanvullen. Wij zijn een team van momenteel 13 meiden waarin positiviteit de boventoon voert. We houden van hockey, biertjes en gezelligheid. Zowel op als naast het veld zijn we lief voor elkaar en op het veld vinden wij het het allerbelangrijkst om elkaar positief te sturen.

We zijn afgelopen seizoen gepromoveerd naar de reserve 4e klasse en we zijn daarmee ook heel fanatiek. We gaan uiteraard altijd voor de winst, maar de lol in het spel staat voorop.

 

Naast hockey, gaan we één keer per jaar met elkaar op teamweekend, organiseren we uitjes, doen we mee met pubquizzen en genieten we uiteraard vaak van een biertje op de club. En als we niet kunnen hockeyen, proberen we nog wel eens een andere sport, zoals schaatsen, trampolinespringen en wintersport. 

 

Ben jij (of ken jij) iemand tussen de 25 en 40 - leeftijd is niet echt een issue - en twijfel je om weer (fanatiek) te gaan hockeyen? Houd je niet van vrouwengezeur en wel van vrouwengezelligheid? Dan zijn wij jouw team!

 

Stuur een berichtje naar Nina en kom een keertje meetrainen met ons!

 

Nina de Jong

Aanvoerder HBS Dames 4

[email protected]

06-10522199

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram