header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Even voorstellen....nieuw bestuurslid Jongste Jeugd a.i. Eva Schram

Nieuws afbeelding 20-5-2020

Mijn naam is Eva Schram, 45 jaar en opgegroeid in Twente. Ik ben getrouwd met Piet Hein en samen hebben we vier kinderen: Ties (13), Nout (12), Roos (10) en Luit (9). Na mijn studie financiële economie in Maastricht, ben ik in het bankwezen in Amsterdam terecht gekomen. Twintig jaar geleden zijn we naar London verhuisd om in de ‘City’ te gaan werken. Na een kort avontuur in Hong Kong, hebben we tien jaar geleden besloten om het roer om te gooien en zijn we een chambre d’hôte in de Franse Alpen begonnen. In Frankrijk werd niet gehockeyd, maar de kinderen waren erg actief met andere sporten en ik in bestuurlijke rollen of als trainer. In de zomer van 2018 zijn we teruggekomen naar Nederland en run ik het chalet van afstand en door er regelmatig naar toe te gaan.

De afgelopen twee jaar hebben onze vier kinderen bij HBS gehockeyd en coachen zowel Piet Hein als ik een jongens C team, daarnaast ben ik manager van het 8E-tal van onze dochter. Hockey speelt een belangrijke rol in ons gezin! Zelf kom ik uit een hockeyfamilie en ben ik begonnen bij hockeyclub PW in Enschede. In de jeugd heb ik in selectieteams gespeeld en daarna op landelijk niveau competitie met Maastricht, Gooische en Pinoké. Ook in London en Hong Kong heb ik met veel enthousiasme gehockeyd. Hopelijk sta ik binnenkort ook weer óp het veld i.p.v. alleen er naast!

Met mijn passie voor de sport, gecombineerd met mijn ervaring in verschillende besturen, als trainster en als moeder van vier kinderen denk ik een steentje bij te kunnen dragen aan deze mooie club. Ik werk graag mee aan het leggen van een solide basis voor HBS door mijn enthousiasme te richten op de Jongste Jeugd, daar waar het allemaal begint.

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram