header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Afscheid van onze Verenigingsmanager

Nieuws afbeelding 17-5-2020

Marlies van Damme is inmiddels al 7 jaar het vertrouwde gezicht van en op HBS. In die jaren heeft ze vol enthousiasme en met een groot hart voor de club de organisatie vorm gegeven. En het resultaat mag er zijn, een fijne club, waar een feestje gevierd kan worden, met een clubhuis waar de deuren open staan, de voorraadkasten gevuld zijn en iedereen een warm welkom wordt gegeven. Marlies was in al die jaren de steun en toeverlaat van de leden, het bestuur, de SEAH, klussenclub, vrijwilligers, ons vertrouwde gezicht voor de leveranciers. En zij zag wat wij als bestuur niet altijd zagen. Die kritische noot was niet altijd leuk, maar wel nodig.

Sinds haar aantreden als verenigingsmanager  hebben de (technologische) ontwikkelingen (zoals de overstap op cashless) niet stilgestaan en dat heeft het takenpakket van Marlies beïnvloed. Deze ontwikkelingen in combinatie met Corona en de toch al niet beste resultaten van de afgelopen jaren maakten dat het bestuur pijnlijke keuzes moet maken. Een daarvan is dat wij in goed overleg met Marlies hebben besloten om het dienstverband met haar te beëindigen.

Marlies is al 44 jaar lid van HBS en speelt nog steeds in DC. Daarmee is en blijft Marlies een echt kind van HBS!

In de huidige situatie is het moeilijk om op gepaste wijze afscheid te nemen, dus dat zullen we op een later moment alsnog doen. Marlies dankjewel voor de support en jouw clubhart en wij hopen je nog veel op en om het veld te zien.

 

Bestuur van HBS

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram