header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Update Corona 7 mei: vanaf 11 mei mogen ook de senioren de trainingen hervatten

Nieuws afbeelding 7-5-2020

Gisteravond is bekend gemaakt dat ook de seniorenhockeyers in Nederland vanaf 11 mei de trainingen mogen hervatten. Alle trainingen moeten wel voldoen aan het sport- en hockeyprotocol, net zoals bij de jeugdteams. Vrijdag in de loop van de dag worden de protocollen verwacht en iedereen verder geïnformeerd.

De volwassenen moeten net als de dertienplussers op het veld in ieder geval de 1,5 meter afstand in acht nemen. Ook mag een gelimiteerd aantal spelers tegelijk op het veld en geldt ook voor de senioren: thuis douchen. Het clubhuis is gesloten.

De clubhuizen blijven, zoals het nu lijkt, tot 1 september gesloten. Ook mogen er geen wedstrijden worden gespeeld tot 1 september. De KNHB zegt hierover ‘zo snel mogelijk meer informatie te kunnen geven’.

Links voor informatie

Alle beschikbare informatie over de invloed van het coronavirus op de hockeysport lees je hier. Daar vind je ook antwoorden op veel gestelde vragen over dit onderwerp. Daarnaast verwijzen we je ook graag naar het speciale dossier over het coronavirus van NOC*NSF.

 

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram