header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Jorge Nolte komend seizoen nieuwe Technisch Directeur MHC HBS

Nieuws afbeelding 2-5-2020

Per 1 augustus zal Jorge Nolte de taken overnemen van Jeroen Tuininga als nieuwe Technisch Directeur bij MHC HBS. Wij zijn enorm blij dat we Jorge hebben kunnen overtuigen om de stap van Bloemendaal naar HBS te maken. Bij Bloemendaal is Jorge acht jaar als TD verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling en de successen bij de jeugd.

Het nieuwe bestuur ziet de ontwikkeling van de Jongste Jeugd en die van de ABCD als cruciaal om de doorstroming naar de senioren te bevorderen, zodat we op zondag in beide eerste en tweede teams ons niveau kunnen handhaven en voldoende HBS’ers zien spelen.

Wij zien in Jorge de ideale persoon om met zijn enorme ervaring, visie en daadkracht een volgende stap te zetten bij het bevorderen van die doorstroom en te zorgen dat ons trainerscorps vol energie op het veld staat. En tegelijk die kwaliteit levert die nodig is om plezier en ontwikkeling bij onze spelers samen te laten vallen.

‘Ik ben gevleid door de daadkracht die HBS getoond heeft om mij naar HBS te halen. Ik heb van het begin van onze gesprekken meteen een heel positief gevoel gehad. Er ligt een hele mooie interessante uitdaging klaar om de hele jeugdafdeling, inclusief de trainers naar een hoger en professioneler niveau te tillen. We zullen met zijn allen de handen ineen moeten slaan om deze missie te laten slagen. Ik zie er naar uit om per 1 augustus aan de slag te gaan!’, aldus Jorge.

‘Jorge is DE man die de vorig jaar geformuleerde visie en missie bij HBS mede handen en voeten gaat geven. HBS is met Jorge aan het roer zeker "hockey plus……...”  en we heten hem van harte welkom bij HBS’, aldus bestuurslid Tanja Wilhelm.

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram