header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Vanaf woensdag 29 april weer trainingen jongste jeugd, D-jeugd en jeugd ABC!!!

Nieuws afbeelding 26-4-2020

HBS is druk bezig om ervoor te zorgen dat de spelers tot en met 12 jaar (jongste jeugd en D) en de jeugd tot en met 18 jaar (ABC jeugd) vanaf woensdag 29 april Corona-proof het veld op kunnen. 

Dit gaat natuurlijk niet zomaar. Er moet voldaan worden aan diverse richtlijnen en protocollen van de RIVM en de KNHB. Alleen dan is het voor zowel spelers als onze trainers voldoende veilig om de trainingen te starten. 

Gelukkig mogen we weer gaan hockeyen en kunnen we er dit seizoen met elkaar nog een mooie hockeytijd van maken!

Ter informatie vast een paar uitgangspunten voor de komende periode:

·        Het HBS-complex is alléén toegankelijk voor jeugdleden die op dat moment training hebben. Voor alle andere leden en ouders is het níet toegestaan het complex/de velden te betreden.

·        Het clubhuis is gesloten. Ga dus thuis naar het toilet.

·        Kom zoveel mogelijk op de fiets en niet met de auto.

·        Er zal een speciale breng- en haalroute zijn via drie punten, zodat kinderen uit verschillende teams onderling zo min mogelijk met elkaar in aanraking komen.

Wat betekent dit voor de teams?

·        Funkey, Puppies en G-Hockey starten nu nog niet. Deze groepen hebben namelijk ondersteuning nodig van hun ouders tijdens de trainingen.

·        Jongste jeugd (F, E6 en E8) traint 1x per week volgens het reguliere schema (meisjes op woensdag en jongens op vrijdag). Zij hoeven zich niet te houden aan de 1,5 meterregel en kunnen per team een onderling partijtje spelen.

·        D-jeugd traint 1x per week (trainingen starten vanaf 16 uur i.p.v. 15.45 uur), hier wordt geprobeerd zo veel mogelijk aan te sluiten bij het reguliere schema. Zij kunnen ook per team een onderling partijtje spelen.

·        ABC jeugd traint 1x per week met 1 team per veld. Hiervoor komt een aangepast schema, dat zoveel mogelijk aansluit op het reguliere schema. De 1,5 meter-regel is voor deze groep een verplichting. Zij trainen volgens de richtlijnen in aangepaste oefen-, spel- en partijvormen.

·      Alleen vaste keepers en 8E keepers met een eigen keepersuitrusting hebben keeperstraining. Hier komt ook een aangepast trainingsschema voor.

We hebben van de Gemeente Bloemendaal het verzoek gekregen om uiterlijk maandag 27 april onze plannen in te leveren. We gaan er vol voor!

Verdere informatie over de nieuwe trainingsschema’s en de te volgen richtlijnen worden uiterlijk dinsdag 28 april via de site en mail bekend gemaakt. Lees in de rondgestuurde mail vast de KNHB richtlijnen die voor iedereen gelden.

 

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram