header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Vacatures bestuur HBS....in ieder geval nog een bestuurssecretaris en een bestuurslid Jongste Jeugd

Nieuws afbeelding 10-4-2020

Missie

'HBS is hockey....plus". HBS biedt haar leden een uitdagende en veilige omgeving, waarin zij zich naar eigen keuze maximaal kunnen ontwikkelen op hockeygebied en zichzelf tegelijkertijd als persoon kunnen ontwikkelen.

Visie

HBS is een eigentijdse vereniging, waar hockey al meer dan 100 jaar wordt beoefend op zowel top- als breedteniveau, legendarische feesten worden gehouden en vriendschappen voor het leven worden gesloten. Vele generaties uit verschillende families voelen zich op deze club thuis, ook nu het verenigingsleven aan het veranderen is. Wij geloven in de kracht van eenheid in verscheidenheid en zien hockey als verbinder, verleider en uitdager om met elkaar te sporten, te zijn en plezier te hebben.

HBS werkt aan haar toekomst. Het huidige bestuur is vol energie bezig om er voor te zorgen dat we met z'n allen in augustus op of langs het veld staan om HBS-teams aan te moedigen. Hiervoor zorgen we onder andere dat de afgesproken maatregelen worden uitgevoerd, de begroting op 14 mei in de Algemene Ledenvergadering wordt ingebracht, nieuwe leden worden geworven, contracten worden afgesloten met coaches en trainers en eventueel nieuwe mensen worden geworven.

We hebben als bestuur een bijzonder positief gevoel gehaald uit de druk bezochte online ALV van 1 april jl. en zijn ook enorm blij dat we voor Rob Dekker, bestuurslid Breedtehockey Senioren, geen vacature hoeven te plaatsen. Hij blijft als trainer en als bestuurslid Breedtehockey Senioren bij ons!

Ben je enthousiast en heb je interesse?

Een ieder die is geïnteresseerd in een van de bestuursfuncties wordt uitgenodigd om te solliciteren. De functieprofielen zijn te vinden in de bijlage van dit bericht.

Stuur bij interesse een korte profielschets naar onze secretaris Florisca Neut [email protected].

 

Bijlage

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram