header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Ben je komend seizoen senior......kom dan spelen bij HBS!

Nieuws afbeelding 10-4-2020

Hoewel door de Corona maatregelen het hockeyen nog ver van ons af lijkt te zijn, lonkt toch na de zomer het nieuwe seizoen. Wij hopen dat we dan weer het veld op kunnen. In ieder geval gaan we ons daar zo goed als mogelijk op voorbereiden door onder andere  jou te vragen of je zin hebt om binnen de groep senioren van HBS mee te gaan spelen.

HBS is een grote en bloeiende hockeyvereniging schitterend gelegen aan de Bergweg in Bloemendaal. HBS heeft momenteel 2 watervelden en één zandveld en een sfeervol clubhuis met een groot terras dat uitkijkt op het hoofdveld.

HBS telt ongeveer 1.400 leden waaronder een zeer actief senioren bestand bestaande uit ruim 300 spelende leden. De zondagen zijn bij HBS daardoor doorgaans druk en is er sprake van een levendige sfeer!

Kom jij spelen in een van de 20 seniorenbreedte teams bij HBS?

Binnen deze groep van senioren wordt op verschillende niveaus en in verschillende leeftijdsklassen gespeeld. We hebben momenteel 3 Dames Jong teams, 1 Jong Heren team, 4 dames en 4 heren senioren teams, 3 dames en 3 heren veteranenteams en tenslotte 1 HL team. Bij elkaar 20 teams die met groot plezier elke zondag serieus hockeyen, maar ook veel waarde hechten aan een gezellige derde helft!

Wil je meer informatie?

Ben je benieuwd hoe het is om bij ons te spelen, trekt de mix van serieus hockey en gezelligheid bij een club die haar senioren bestand hoog in het vaandel heeft je aan, neem dan contact op met Rob Dekker ([email protected]) Rob is ook bereikbaar op 06 5355 4669.

Door de Corona maateregelen is het nog niet mogelijk om, door bijvoorbeeld mee te trainen, te bekijken welk team het beste bij je past. Maar je kan in ieder geval wel je belangstelling bij ons aangeven. Dan bekijken we op voorhand bij welk team je geplaatst zou kunnen worden en houden we je in ons bestand. Zodra we weer kunnen gaan spelen komen we bij je terug.

 

 

 

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram