header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

AD interim bestuur HBS op 1 april met grote meerderheid geïnstalleerd

Nieuws afbeelding 3-4-2020

Op 1 april hebben bijna 100 leden ingelogd om via ZOOM de eerste online algemene ledenvergadering in de historie van HBS bij te wonen. We mochten, met inachtneming van alle Corona richtlijnen, gebruik maken van de personeelskamer van het Mendelcollege.

De ALV was uitgeroepen om drie ad interim bestuursleden voor te dragen aan de leden. Onder toeziend oog van onze notaris Aldo van Commenee en IT expert (en trainer coach bij HBS) Bart Post verliep de gehele vergadering als een zonnetje.

Na het doornemen van twee ingezonden mededelingen, de notulen d.d. 4 maart, de introductie van de drie nieuwe leden en het beantwoorden van vragen kon er rond 21 uur worden gestemd via een email. Uitslag: 279 stemmen voor, 13 neutraal en 0 tegen.

Dit is een enorme steun in de rug, ook voor de huidige bestuursleden Rob Dekker ([email protected]), Florisca Neut (secretaris; [email protected]) en Tanja Wilhelm (ABCD selectie en breedte; [email protected]). 

Het bestuur is nu uitgebreid met drie ad interimleden:

Rob Litjens, voorzitter ([email protected])

Piet van Stijn, penningmeester ([email protected])

Dennis Meijer, tophockey ([email protected])

We gaan nu met het gas erop aan de slag voor HBS! En we zien als bestuur a.i. graag een ieder terug bij de ALV van 13 mei. Hier bespreken we dan de begroting van komend seizoen met elkaar. Op de ALV van 24 juni wordt een definitief bestuur gekozen. Alle vacatures staan op de site.

Dank allen voor jullie steun!

Bestuur a.i. HBS

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram