header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Update Corona 1 april: maatregelen verlengd tot en met 28 april. KNHB stelt wedstrijden in alle competities wederom uit.

Nieuws afbeelding 1-4-2020

Naar aanleiding van de persconferentie door de regering d.d. 31 maart heeft de KNHB onderstaande informatie op de website vermeld:

Verlenging van de maatregelen tot en met 28 april.

Dit betekent onder andere dat het clubhuis van HBS gesloten blijft en de velden en het terras niet betreden mogen worden. 

Het is nog wel toegestaan om in de duinen te gaan fietsen, lopen of fitnessen. Volg dan wel de richtlijnen, bewaar voldoende afstand en beperk het aantal mensen.

KNHB zoekt naar alternatieve manieren om wellicht de competities in mei/juni/juli af te ronden

De periode waarin de competities op het veld nog afgerond kunnen worden voor de zomervakantie is niet groot meer. De KNHB zoekt naar alternatieve manieren om de competities wellicht in mei/juni/juli toch te kunnen afronden.

Wat de KNHB betreft is het doel om het mogelijk te maken een aantal weken op de verenigingen te hockeyen, wanneer de omstandigheden dat in de loop van mei zouden toelaten,. Op die manier wil de KNHB hockeyers en verenigingen alsnog een mooie periode vol hockey laten beleven. Daar zetten ze nu alle energie, kennis en creativiteit op in. Zodra ze een aantal mogelijkheden concreet in kaart hebben, volgt een update aan alle verenigingen.

Op dit moment gaat het er echter vooral om dat we gezamenlijk zorgen dat we de verspreiding van het coronavirus voorkomen en dat de mensen die zorg nodig hebben die zorg ook kunnen ontvangen.

Pas goed op elkaar!

Links voor informatie

Alle beschikbare informatie over de invloed van het coronavirus op de hockeysport lees je hier. Daar vind je ook antwoorden op veel gestelde vragen over dit onderwerp. Daarnaast verwijzen we je ook graag naar het speciale dossier over het coronavirus van NOC*NSF.

Bestuur HBS

 

 

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram