header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Update Corona 24 maart: geen toernooien/activiteiten tot 1 juni, nog geen definitief besluit over de competitie..

Nieuws afbeelding 24-3-2020

Naar aanleiding van de verscherpte maatregelen die op 23 maart door de regering zijn aangegeven staat onderstaande informatie op de website van de KNHB vermeld:

 ‘Voor de sport betekent dit dat er tot 1 juni geen congressen, (bij)scholingen, festivals, evenementen en toernooien mogen worden georganiseerd. Het verbod om sport- en fitnessclubs (sportaccommodaties en sportinrichtingen), waaronder zwembaden, sporthallen en sportvelden, open te stellen, staat nog tot en met 6 april’.

 ‘NOC*NSF is met het ministerie van VWS in overleg wat een en ander praktisch betekent, bijvoorbeeld voor sporten in de buitenruimte en voor de competities. De KNHB blijft de richtlijnen van het RIVM volgen, net als de adviezen van het ministerie van VWS/NOC*NSF. Zodra we meer informatie hebben, zullen we dit vanzelfsprekend delen op onze website en met de verenigingen’.

Het betekent in ieder geval dat de geplande activiteiten/toernooien die tot 1 juni op HBS gepland stonden niet doorgaan. We zullen zo snel mogelijk een lijst op de site zetten en alle betrokkenen hierover informeren, voor zover dat nog niet gedaan is.

 Er is nog geen definitief besluit genomen t.a.v. bijvoorbeeld de competitie. Zo gauw wij meer weten delen we de informatie met jullie. Tot die tijd blijven de maatregelen die eerder met jullie zijn gecommuniceerd van kracht.

Links voor informatie

Alle beschikbare informatie over de invloed van het coronavirus op de hockeysport lees je hier. Daar vind je ook antwoorden op veel gestelde vragen over dit onderwerp. Daarnaast verwijzen we je ook graag naar het speciale dossier over het coronavirus van NOC*NSF.

Bestuur HBS

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram