header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Update Corona 19 maart: HBS-terras én alle velden verboden te betreden op last van Handhaving

Nieuws afbeelding 19-3-2020

Vandaag is Handhaving op HBS geweest om te controleren of HBS zich houdt aan de richtlijnen van het RIVM. Zij hebben met name gekeken of het clubhuis gesloten was en of er op en om de velden geen mensen aanwezig waren.

Dit laatste was echter niet het geval. Veel HBS’ers houden zich fit door een balletje te slaan op de velden of daar kracht- en loopoefeningen te doen. We hebben van Handhaving de opdracht gekregen ervoor te zorgen dat we met rood witte linten aangeven dat het gehele HBS terrein gesloten is en dat het verboden is om het complex en de velden nog te betreden. We vragen jullie allen je hieraan te houden!

Het is nog wel toegestaan om in de duinen te gaan lopen of fitnessen. Volg dan wel de richtlijnen en bewaar voldoende afstand en beperk het aantal mensen. 

Links voor informatie

Alle beschikbare informatie over de invloed van het coronavirus op de hockeysport lees je hier. Daar vind je ook antwoorden op veel gestelde vragen over dit onderwerp. Daarnaast verwijzen we je ook graag naar het speciale dossier over het coronavirus van NOC*NSF.

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram