header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

In Memoriam Geo Beijen (1938-2020)

25-2-2020

Ons bereikte het droevige bericht dat oud-lid Geo Beijen op 81 jarige leeftijd is overleden. HBS speelde voor Geo een belangrijke rol in zijn leven. Na de oorlog, eind jaren 40, werd Geo op jonge leeftijd lid van HBS.

Geo woonde aan de Sterreboslaan in Bloemendaal. Vanuit de achtertuin van zijn ouderlijk huis had hij goed zicht op de toenmalige HBS velden aan de Donkerelaan. Volgens Henk en Hansje Wieringa was Geo altijd met zijn stickie aan het pielen! 

Geo was een vriendelijke en sympathieke knul met een grote liefde voor biologie en hij kon ook nog heel goed hockeyen! Dat bleef niet onopgemerkt: Hij speelde in het Noordhollands Jeugdteam aldus zijn toenmalige jeugdbegeleider Henk. 

Hij ging van de basisschool naar het Kennemer Lyceum, maar koos voor HBS als een van de weinigen van het Kennemer….Na zijn middelbare school ging Geo studeren in Groningen en moest hij van HBS afscheid nemen. Toen en nu nog: een groot verlies voor HBS. Geo was ondanks de grote afstand altijd betrokken bij het wel en wee van HBS en kwam graag naar de reünies.

Wij wensen zijn kinderen Gieljan en Sanne, kleinkinderen en overige familie veel sterkte.

Leden en Bestuur HBS

Met dank aan Hansje en Henk Wieringa

 


Jongens A Seizoen 1950-1951
V,l.n.r.
boven: Ruud Noorda, Geo Beijen (2e van links), Rob Nagtzaam, Joop vd Acker, Harry Hage
midden: Dick La Hey, Roel ten Brink, Jaap Kleijn, Martin Vissers, Henk Wieringa (Jeugdleider) onder: Henk Kolle, Dick van Damme


Heren 1 Seizoen 1954-1955
Op weg naar Gooische HC in Bussum van boven naar beneden en v.l.n.r.:

Wim Rietman, Geo Beijen (bovenste rij, 3e van links), Chris de Nooijer, Dick van Damme, Jan Prins, Ernst Slagter, Jet Wieringa, Guus Rol, Jaap Glazener, Hans Wezenaar, Henk Wieringa, G. Wessel, Jan v. Dommelen en zittend Hansje Muller

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram