header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

HBS acht zaalkampioenen rijker!

Nieuws afbeelding 10-2-2020
In de zaal konden dit seizoen weer mooie kampioenschappen gevierd worden. Vorig jaar konden we slechts 1 team voor de prijsuitreiking uitnodigen. Nu kunnen we op zondag 8 maart om 14:00  uur acht kampioensteams verwelkomen voor de huldiging.

Naast de 3e plek voor dames 1 op de districtskampioenschappen én het kampioenschap en de promotie van Heren 1 naar de topklasse was HBS succesvol in de A-lijn. 
Bij de oudste selectieteams, sleepten zowel MA1 als JA1 - beide spelend in de subtop klasse - overtuigend de poulewinst binnen. Verdiend zilver was er voor JA3 en brons voor MA3.

In de B-lijn wist alleen MB1 een eerste plek te bemachtigen in de subtopklasse. MB2 veroverde een fraaie 2e plek en JB3 pakte brons in de poule.

Ook in de C-lijn blonk er goud voor JC1 (subtopklasse) en JC2 (1e klasse) en was er zilver voor MC1 (subtopklasse) en MC2 (1e klasse). Een bronzen plak was er voor JC3.

In de  D-lijn blonk er goud voor JD2 en MD5. En er waren fraaie ereplaatsen voor JD4 en JD5, beide teams eindigden als tweede,  en derde plekken voor MD2, MD3 en MD4 en JD3.
Allemaal gefeliciteerd!

Kortom prestatief een succesvol ondanks de vervelende afgelasting in het laatste speelweekend, waardoor sommige teams helaas het uitzicht op een ereplek verloren.

De zaalcommissie

Reacties


Rosalie Warmerdam

10-2-2020 @ 17:05:32 |Gefeliciteerd teams - Habie rules!!! 😎

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram