header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Thomas Immink stopt aan eind van dit seizoen als coach HBS Heren 1

Nieuws afbeelding 1-2-2020
Aan het eind van het seizoen 2019-2020 neemt Thomas Immink (33) afscheid van HBS. De trainer/coach van HBS Heren 1 is dan vijf seizoenen actief geweest bij ons.

‘Na 5 seizoenen is het goed dat er volgend seizoen een nieuw gezicht voor de groep staat. HBS is een mooie club om voor te werken en ik heb hier volop de kans gekregen om mijzelf te ontwikkelen”, geeft Immink aan.

Immink begon bij HBS als assistent trainer/coach en werd na één seizoen hoofdcoach. De grootste prestatie van hem was om met zijn team in 2018 te promoveren naar de net gevormde Promotieklasse. Een ongekend succes voor HBS. Op dit moment staat HBS Heren 1 op een mooie 7e plaats in deze uitdagende klasse.

Bestuurslid Tophockey Maarten Wieringa over deze beslissing: ‘Ik sta uiteraard volledig achter de keuze van Thomas, maar tegelijkertijd vind ik het jammer om straks afscheid van hem te moeten nemen. 
Thomas heeft op uiterst professionele wijze leiding gegeven aan onze Heren 1 en daarnaast ook nog eens geweldige prestaties neergezet. Het is fijn om met iemand als Thomas binnen onze vereniging te hebben samengewerkt’.

HBS is nog op zoek naar een opvolger van Thomas Immink.

Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram