header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

CD-breedteteams en 2e teams BCD warmgedraaid op het WUT

Nieuws afbeelding 3-12-2019
Afgelopen weekend vond het jaarlijkse Warming Up Toernooi (WUT) weer plaats. Van 9.00-13.00 uur konden alle CD-breedteteams van HBS alvast warmdraaien voor de zaalcompetitie. 

De sporthal was goed gevuld met spelers en toeschouwers. Er werden leuke onderlinge wedstrijden gespeeld, vooral de meisjes-tegen-de jongenswedstrijden waren zeer spannend, maar ook zeer sportief. 

Tussen 13.00-14.00 uur was het de beurt aan de jongens en meisjes van D2, C2 en B2 om tegen elkaar te spelen en op deze manier weer feeling te krijgen met de zaal. 

We hebben op deze editie van het WUT veel positieve reacties ontvangen. Er hing een gezellige sfeer en er werd fanatiek gehockeyd. Wat de zaalcommissie betreft, was het een geslaagd toernooi!

De zaalcommissie bedankt alle spelers, begeleiding teams, ouders en andere toeschouwers voor hun aanwezigheid. Ook willen wij de CS+ scheidsrechters bedanken dat zij aanwezig waren om de aanwezige scheidsrechters tips en tops te geven en te fungeren als vraagbaak als er iets niet duidelijk was over de (nieuwe) zaalregels.

Tot slot nog dank aan de dames van HBS Dames 1 voor hun aanwezigheid. Zij hebben bij een aantal teams opgetreden als supercoach.

Wij gaan ervan uit dat de aanwezige teams in ieder geval warmgedraaid zijn en wensen iedereen een sportieve zaalcompetitie toe!

De zaalhockeycommissie HBS

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram