header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Hockeykamp olv topspelers van Heren 1 en Dames 1 HBS

4-10-2019
Met 10% ledenkorting ! Wat kijken we er naar uit!

Als hockey jouw passie is, dan kan je van maandag 21 tgot en met woensdag 23 oktober meedoen aan het HBS Heren 1 en Dames 1 kamp in Bloemendaal (6-16 jaar). 

De bevlogen spelers en trainers van de eerste elftallen zullen jou de leukste en uitdagendste oefeningen voorschotelen en je veel tips geven hoe jij een nog betere hockeyer kan worden. Ook worden er veel partijvormpjes gedaan, lol gemaakt en zijn er luchtkussens aanwezig om even bij te komen van al dat hockeyen. Het perfecte moment om je skills nóg verder op te bouwen en te leren van de beste begeleiders. Als lid van HBS ontvang je met de kortingscode: HBS10 10% korting op het kamp!

Heren 1 van HBS speelt in de promotieklasse en Dames 1 speelt sinds dit jaar ook in deze klasse. Met aantrekkelijk en aanvallend hockey zorgen ze dat iedere zondag weer een hele belevenis is om naar ze te kijken. Doelpunten maken, kunnen ze als geen ander!

Twee teams vol ambitie, talent en ontzettend goede hockeyers! En jij kan training van hen krijgen! Ook zullen ze een gave demo geven en veel tips hoe jij een betere hockeyer kan worden. Kom jij later ook in het eerste van HBS?

  • Ben jij een keeper? Dan kan je ook meedoen. Geef dit aan op je aanmeldformulier.
 
Iedereen zal worden ingedeeld op leeftijd/niveau. Wil je bij je vriendjes in het groepje? Dat kan natuurlijk ook! Plezier, veiligheid en sportiviteit staan voorop. Op het kamp is een EHBO’er aanwezig.

Je slaapt thuis. Het kamp is van 9.30 uur tot 16.30 uur en vindt plaats op de velden van HBS Bloemendaal. Eerder brengen of later ophalen is geen probleem. Lunch, tussendoortjes en drinken worden verzorgd door Nationale Sportkampen. Ben jij er ook bij?

Inschrijven
Wil jij meedoen of meer informatie, ga dan snel naar:

https://hockeykampen.com/categorie/hockeykamp/hockeykamp-olv-h1-d1-hbs-bdaal/

en meld je vandaag nog aan! Of kijk voor een impressie op https://www.youtube.com/watch?v=uC9XB0kaC5U

Zaalhockeykampen
Dit jaar zijn er natuurlijk ook weer veel leuke zaalhockeykampen te vinden door heel Nederland. Ga snel naar www.nationalesportkampen.nl om te zien welke kampen er bij jou in de buurt zijn en profiteer ook hier voor een fijne early bird actie!
Bijlage

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram