header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Onze topteams in het lustrumjaar

Nieuws afbeelding 11-9-2019
Komende zondag start ook de competitie voor heren en dames 1. Een bijzondere competitie in een bijzonder jaar, want onze beide eerste teams spelen komend seizoen in de Promotieklasse!

Heren 1 wist zich op miraculeuze wijze te handhaven in deze klasse en dames 1 werd in de laatste wedstrijd van het vorige seizoen kampioen in de Overgangsklasse  en promoveerde rechtstreeks naar deze een na hoogste klasse..

Bij dames 1 is de technische staf onveranderd: Jeroen Tuininga is wederom de hoofd trainer/coach en wordt weer geassisteerd door Suzanne Reimering. Ook Hein van Liemt is komend seizoen opnieuw als manager actief .
 
Bij heren 1 wel enkele wijzigingen: Thomas Immink gaat zijn 4e seizoen in als eindverantwoordelijke trainer/coach. Assistent trainer/coach wordt Jamie Kroukamp. Hij volgt Sven Pechler op. Jamie was vorig seizoen al één per week bij heren 1 actief als trainer, maar gaat nu volledig als assistent aan het werk!
Een nieuw gezicht bij heren 1 is Karel Huijser. Hij zal de manager-taken op zich nemen. Karel is ook manager bij Rood-Wit heren 1 geweest in de tijd dat Jamie daar coach was. Welkom Karel!
Zowel heren als dames 1 kan dit seizoen weer rekenen op de steun van Jan Mattijs Heinemeijer die voor beide elftallen assistent trainer is en technisch adviseur voor de beide coaches.

Dames en heren 1 beginnen beiden aanstaande zondag met een uitwedstrijd, maar op zondag 22 september (op de officiële openingsdag van ons Lustrum) spelen zij tegen Nijmegen thuis!
De selecties zijn uitgebreid met vele nieuwe spelers en speelsters. Op Instagram en Facebook-pagina waren de nieuwe aanwinsten al te bewonderen. Binnenkort worden zij ook op de website gepresenteerd (en later in het sponsorboekje).

Dames en heren 2 hebben inmiddels al een competitiewedstrijd gespeeld. Helaas leverden beide wedstrijden in de Reserve Overgangsklasse nog geen punten op, maar ook hier is het vertrouwen er dat deze teams een goed seizoen gaan neerzetten.
Bij dames 2 is Daan van der Helm trainer/coach geworden. Daan is vorig jaar bij HBS aan het werk gegaan als technisch Directeur Jongste Jeugd en is dit seizoen fulltime voor HBS aan het werk. Daan was vorig seizoen coach van Castricum dames 1.
Manager van dames 2  is Gerl Spijker die zich bereid heeft verklaard om deze taak nog een seizoen op zich te nemen.

Thomas Prinsen
gaat heren 2 trainen en coachen. Terug van weg geweest! Thomas heeft vele jaren onze jeugd getraind en gecoacht en is oud-speler van heren 1. Dit seizoen komt ook Thomas fulltime bij ons werken en gaat – naast heren 2 - vele jeugd- en seniorenteams trainen. Theo Verzijlbergen is wederom de manager van heren 2 !

Ik ben verheugd dat wij voor onze topteams de technische staf weer helemaal rond hebben kunnen krijgen. Het gaat voor alle elftallen een zwaar maar super uitdagend jaar worden. Nog nooit in de 100-jarige geschiedenis van HBS speelden al onze topteams op zo een hoog niveau. Alle reden om deze elftallen dit seizoen vanaf de zijlijn te steunen. 
Ik wens dames 1 en 2 en heren 1 en 2 en de coaches, trainers en managers heel veel sportief succes toe !

Maarten Wieringa
Bestuurslid Tophockey

Reacties


Lisette van Dee

13-9-2019 @ 14:39:00 |👍🏻

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram