header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Steunstichting organiseerde informatie-avond op dinsdag 1 oktober

Nieuws afbeelding 18-9-2019
Zoals jullie wellicht weten heeft HBS sinds de ledenvergadering van december 2018 een steunstichting opgericht. Deze stichting, die onder toezicht staat van het bestuur van HBS, heeft tot doel om fondsen te werven voor het 100-jarige bestaan van onze club én om  het Vedder-veld - het oudste (zand)veld van HBS - om te zetten naar een waterveld zodat alle teams na de zomer van 2020 op een waterveld kunnen spelen en trainen.

Leden, oud-leden, fans of vrienden van HBS kunnen onze mooie club steunen - en een prachtig verjaardagscadeau geven - door een eenmalige gift te doen op het rekeningnummer (IBAN: NL43 RABO 0342 3032 60) van de steunstichting voor 31 december van 2019. Periodiek jouw club schenken, kan natuurlijk ook. 

Daarnaast is het ook mogelijk om HBS te ondersteunen door onder gunstige voorwaarden aan HBS een obligatielening  te verstrekken. Meer hierover lees je op dit platform, dat we samen met Sponsorvisie hebben opgezet: https://mijn.obligatieplan.nl/mhchbs/ .

Op dinsdag 1 oktober  wordt er een informatie-avond georganiseerd voor belangstellenden. De uitnodiging hiervoor valt binnenkort in jullie mailbox.
Meer weten? Neem dan contact op met Herman Westerhoud of Rob Litjens via [email protected]

Het bestuur van mhc HBS
Bijlage

Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram

Hockey.nl