header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

Al ingeschreven voor zaalhockey of regionale midwintercompetitie?

Nieuws afbeelding 5-9-2019

Het zaalhockeyseizoen lijkt nog ver weg, maar met de start van het veldhockey start ook de inschrijving van zaalhockey.

Dit jaar hebben de ABCD-breedteteams drie keuzes:

1) Spelen van de zaalhockeycompetitie

Tijdens de winterstop wordt er in de zaal getraind en wekelijks competitie worden gespeeld.Door het aantal zaaluren die we vooralsnog hebben toegewezen gekregen is het waarschijnlijk niet toereikend om alle breedteteams in de zaal meer dan 5 keer te laten trainen. Als alternatief worden dan ook trainingen buiten op het veld met balken aangeboden worden. Voor zaalhockey wordt apart contributie geheven naar rato van het aantal spelers en trainingen.

2)Meedoen met de midwintercompetitie (alleen ABCD-jeugd)
De intentie is om samen met Bloemendaal en Rood-Wit een wekelijkse competitie te spelen waarbij om-en-om op een complex van de deelnemende clubs wordt gespeeld. Trainingen zullen 1x in de week op het veld plaats vinden op een vaste doordeweekse dag. Deelname aan de midwintercompetitie is gratis. Meer lezen over de regionale midwintercompetitie (zie bijlage)

3) Geen hockeyactiviteiten tijdens de winterstop

Alle coaches, managers, ouders, spelers van de top en breedte ABCD (en de senioren) hebben inmiddels bericht ontvangen van de zaalcommissie en worden dringend verzocht om zo snel mogelijk te reageren. De selectieteams en de 8E gaan sowieso zaalhockey spelen. Zij hoeven niet te reageren.

Wil je deze winter met je elftal de zaal in, stuur dan het getekende afsprakenformulier voòr zondag 15 september naar [email protected] en vul hier duidelijk in of het team mee wil doen aan de zaalcompetitie of de regionale midwintercompetitie.

Voor zestallen komt er een aparte zaalhockeycursus in de maanden januari en februari, waarop spelers van 6e-teams zich vrijwillig (en individueel) kunnen inschrijven. Nadere informatie volgt binnenkort.

Bijlage

Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram