header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Alleen maar winnaars bij het warming-up toernooi van dames 2 en heren 2

Nieuws afbeelding 26-8-2019

En opgewarmd zijn ze, onze tweede teams. Het was tropisch warm op 25 augustus. Toch hadden heren 2 en dames 2 er zin in. Abcoude, VVV, Castricum en Rood-Wit waren de tegenstanders. En het was zwaar… heel zwaar.  Want het was warm.... heel warm. 

Twee wedstrijden op een vochtig waterveld bij een temperatuur van boven de 30 graden. Beide teams kunnen direct door naar Tokyo na deze hitte-stage. Onze scheidsrechters trouwens ook. Want ze stonden er allemaal weer. Waarvoor onze dank.

Toch zagen we veel en goed hockey. Beide coaches Thomas en Daan kneden verder aan hun selecties. Daar is zo’n toernooi ook voor bedoeld.

Gelukkig werd het leed verzacht door een uitgebreide en gezonde lunch voor de teams en hun gasten die verzorgd was door Eus Balm. Alom waardering.

Winnaars waren er ook achter de bar. Ondanks dat we even zonder barmanager zitten liep het in clubhuis vlekkeloos dankzij een foutloze bardienst van Sophie en Sterre. Na wat opruimen in de keuken en een spannende speurtocht van de materiaalcommissie naar de sleutel van de stoppenkast, kon Floortje Schilderinck van de SEAH het clubhuis om een uur of vijf tevreden afsluiten.

De kop is er af! Op naar 22 september: dames1 en heren 1 thuis na afloop een foto van de hele club en een TD voor de hele club!

De lustrumcommissie

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram