header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Contributietarieven voor het seizoen 2018-2019

Nieuws afbeelding 30-7-2019
Op de algemene ledenvergadering zijn de contributies voor het seizoen 2019-2020 vastgesteld en aangenomen. In doorsnee vind er een lichte indexering plaats van de contributietarieven voor alle ledencategorieën. Dit is binnen de bandbreedte die het bestuur conform een eerder aangenomen ALV-besluit kan toepassen.

De indexering is mede nodig vanwege een extra reservering die gemaakt wordt voor het eeuwfeest (in seizoen 2019-2020) en het feit dat  zowel Heren 1 als Dames 1 in de Promotieklasse gaan spelen.

Het tarief voor de maandag- en woensdagtrimmers geldt voor 12 maanden, van 1 augustus tot 31 juli. Funkey, gaat om een cursus van 10 lessen, die starten in september en maart 2019. De andere tarieven zijn seizoenstarieven.

De zaalhockeytarieven blijven gedifferentieerd al naar gelang de grootte van het team en het aantal aangeboden trainingen. Ook wordt er weer een bandbreedte van trainingen aangeboden van 5-7 trainingen of 8 of meer. Voor elke groep geldt 1 tarief (of je nu 5, 6 of 7 trainingen krijgt of 8, 9, 10).

Het volledige contributie-overzicht is terug te vinden in de bijlage van dit bericht.

Vragen over de contributietarieven kunnen gesteld worden aan [email protected] 

Het bestuur van mhc HBS
Bijlage

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram