header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

GEZOCHT: ballenmeisjes en -jongens voor Heren 1 en Dames 1

Nieuws afbeelding 17-9-2019
Altijd al de wedstrijdspanning van heel dichtbij willen meemaken? Dan is dit nu je kans om ballenjongen of -meisje te worden bij de wedstrijden van Heren 1 en Dames 1.

Zowel Heren 1 als Dames 1 spelen dit jaar in de Promotieklasse en zijn daarom beide verplicht om met ballenmeisjes en - jongens te spelen.
 

Zowel Dames als Heren 1 spelen ongeveer 10 keer thuis, gemiddeld sta je 3 tot 5 keer per seizoen opgesteld bij een wedstrijd.  HBS zoekt meisjes en jongens in de categorie 2e jaars D en eerste en 2e jaars C-jeugd. 

Het tenue - jas en/of sweater - wordt verzorgd door de club en na afloop van de wedstrijd krijgen jullie wat te drinken en te eten.  Aan het eind van het seizoen verzorgen Dames en Heren 1 een clinic voor alle ballenjongens en -meiden.

Wil je je aanmelden of meer informatie krijgen, mail dan naar:
  • voor Dames1, onder vermelding van naam, e-mailadres en telefoonnummer naar:
    Natascha Stui, [email protected] 

  • voor Heren1, onder vermelding van naam, emailadres en telefoonnummer naar:Paul Bosch, [email protected] (nog enkele plekken)
Na  je mail ontvang je alle informatie. De eerste competitiewedstrijd van Heren 1 en Dames 1 begint al op zondag 15 september (uit), dus wacht niet te lang! Ook willen we graag nog even oefenen met jullie bij de oefenwedstrijden van beide teams begin september.

De coördinatoren voor de ballenmeisjes en - jongens
Bijlage

Reacties


Marten van Vliet

14-6-2019 @ 09:19:24 |Zo leuk, zo spannend. Doen zou ik zeggen!

Maarten Kroese

15-6-2019 @ 00:14:11 |Helden zijn het !!!!!

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram