header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Kampioenen van HBS dit seizoen

Nieuws afbeelding 6-6-2019 Ook dit seizoen zijn er weer kampioen.....

Uiteraard onze Dames Eén  in de Overgangsklasse en promotie naar de Promotieklasse. Zij worden op zaterdag 8 juni om 14:30 gehuldigd.

Verder Jong Dames 5 (DJ5) die het hele jaar bovenin staan en vervolgens ons gesmeekt hebben om op een hoger niveau te spelen. Verder haalde DC (zie foto bovenin) de eerste plek binnen in de 2e klasse en zij willen absoluut niet in een hogere klasse....

Ereplekken waren er voor D2 met een 2e plek in de reserve overgangsklasse in hun eerste seizoen. Dat smaakt naar meer. Dames 6 verloor in de laatste wedstrijd de kampioenstitel door een gelijkspel tegen nummer 1 Haarlem, rest plek 2..

Bij de ABCD-jeugd was de oogst mager. Maar goed,  iedere kampioen is er 1. Felicitaties gaan uit naar MC2 (1e klasse, zie foto onderop) en MC4 (3e klasse). Geweldig gedaan meiden!

Mooi second best plekken voor JB1 (subtop) en JB2 (2e klasse) en in de C-categorie: JC1 (subtop) en JC3 (3e klasse). Klasse jongens! Ook hier kan de vlag uit. De kampioenen van de ABCD-jeugd worden nog gehuldigd door de gemeente Bloemendaal.

Het bestuur van HBS

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram