header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

Meisjes C4 pakt vroeg en ongeslagen kampioenschap

Nieuws afbeelding 19-4-2019
Met nog 3 speelronden voor het einde van de competitie pakt het ijzersterke HBS MC4 het kampioenschap zonder verliespunten.
 
In deze spannende poule met sterke en gelijkwaardige tegenstanders kon iedereen van elkaar winnen of verliezen maar uiteindelijk bleek onze verdediging te sterk, ons middenvelders controlerend en onze aanvallers te snel en altijd verrassend.
Iedere wedstrijd was superspannend tot de laatste minuut.
 
Slechts 3 tegendoelpunten werden toegestaan door keepster Bris en onze ijzersterke verdedigers hielden ons vaak de eerste minuten op de been.
De aanvallen waren talrijk maar werden helaas niet altijd omgezet in doelpunten maar laat zien dat we nog veel beter kunnen.
 
Nu gaan we proberen de laatste 3 wedstrijden ook winnend af te sluiten zodat we trots en ongeslagen het volgende jaar in kunnen.
 
Samengesteld uit 1e en 2e jaars puberende en mondige dames zijn deze meiden vanaf de eerste minuut een hecht team. Speelsters waar HBS nog jaren plezier aan zal beleven.
 
Als coaches en manager kunnen we alleen maar ongelofelijk trots zijn op de inzet en enthousiasme van een hele leuke groep meiden.
 
Dank aan Jan Willem en Daan voor de enthousiaste trainingen, supercoach Julia voor een voor onze dames veel te vermoeiende warming-up en alle ouders die altijd enthousiast aanmoedigen, fluiten, rijden of organiseren.
 
Bregje, Dorianne en Joris

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram