header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

Supercoaches Fleur en Lois helpen MD4 naar de overwinning

Nieuws afbeelding 16-4-2019
Afgelopen zaterdag konden de dames hun 3e plek verstevigen in een direct duel tegen nummer 4 Athena MD4. De zon scheen, een voorbereiding met videobeelden van de vorige wedstrijd, spelen op veld 1 en…..support van twee speelsters van Dames 1, Fleur en Lois. Kortom alle ingrediënten aanwezig voor een leuke wedstrijd waarin punten gepakt konden worden. 

De meiden gingen fanatiek van start, bikkelden voor elk duel en schoven langzaam op richting de cirkel van Athena. De keepster van Athena bleek een lastige horde, maar halverwege de 1e helft had ze geen antwoord op een schot van Guusje, de verdiende 1-0 stond op 't scorebord! Ondanks het aandringen van HBS bleef de score onveranderd, tijd voor strategisch advies in de rust.

Fleur en Lois hadden de 1e helft het team grondig geobserveerd en hadden wel wat bruikbare tips voor de meiden ("speel elkaar met liefde aan”). Ondanks dat HBS de 2e helft wederom fanatiek van start ging begon Athena meer en meer aan te dringen op zoek naar de gelijkmaker en ondanks het knappe keeperswerk van Mara viel de gelijkmaker uiteindelijk dan toch.

HBS voelde dat er meer in zat en door de aanwijzingen en support van de supercoaches begon de wedstrijd weer te kantelen in het voordeel van de thuisploeg. Het aantal kansen begon te groeien en 10 minuten vóór het einde was het wederom Guusje die koel bleef oog in oog met de keepster en voor de 2-1 aantekende. 

Alle ouders en begeleiding van HBS MD4 willen Supercoaches Fleur en Lois hartelijk bedanken voor hun enthousiaste inzet waarmee ze dit team naar de overwinning hebben geholpen.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram