header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Rob Dekker ad-interim bestuurslid breedtehockey senioren

Nieuws afbeelding 9-3-2019 Het bestuur is verheugd om te melden dat Rob Dekker het nieuwe bestuurslid breedtehockey senioren wordt. De komende periode ad-interim en na goedkeuring van de ledenvergadering in juni officieel. 

Rob volgt Lisette van Dee op die stopte vanwege haar zwangerschap (en zij is inmiddels bevallen van haar prachtige zoon Stern). Rob gaat zich de komende periode onder meer bezig houden met de vorming van een nieuwe HEC en DEC, de doorstroming van de A-jeugd naar de jong senioren en de aanstelling van trainers voor de senioren breedtetak.
Hierbij introduceert Rob zichzelf:

Ik ben Rob Dekker (62) en wordt op 26 juni officieel voorgedragen als het nieuwe bestuurslid breedte senioren bij HBS.

Ik woon al meer dan 25 jaar met mijn gezin in Haarlem en ben al ruim 10 jaar als actief lid verbonden met HBS. Mijn bescheiden hockey ervaring grijpt echter verder terug dan die 10 jaar.  Ik heb van mijn 12e tot 19e bij  Hockey club Dronte en Vlissingen gespeeld en heb tijdens mijn opleiding bij het Koninklijk Instituut voor de Marine nog een klein jaar met een "gelegenheidsteam” onder de vleugels van HSC Hermes vertoefd. Daarna verdween het hockey echter, vooral door het vele varen en de wisselende walplaatsingen bij de Koninklijke Marine voor ruim 30 jaar uit beeld. Het kwam weer volledig in beeld toen onze twee jongens bij HBS gingen spelen. 

Ik ben toen trimhockeyer geworden en ben ook het team van mijn oudste zoon, de toenmalige A4 gaan coachen. Onze jongens zijn 4 jaar geleden gestopt (werk en studeren) maar ik ben gebleven. De laatste 5 jaar ben ik naast het trimhockey actief als trainer/coach van ons enig HJ1 team en heb ik breedte jeugd- en senioren teams getraind. Ik heb 2 jaar geleden de HT2 opleiding voor hockey elftallen gevolgd. Dit seizoen beperken mijn trainer activiteiten zich tot DB/DC, HJ1 en op de woensdagmorgen de trimmers. 

Ik ben bij mijn rol als coach en later ook als trainer er altijd van overtuigd geweest dat plezier het uitgangspunt moest zijn. Plezier om met een team samen wat neer te zetten, plezier om individueel te groeien en als team te groeien. Je gaat natuurlijk  het veld op om te winnen maar je moet ook zonder spijt het veld af kunnen gaan. Ook een verloren wedstrijd kan een goede wedstrijd zijn geweest! 

Lid zijn van een club als HBS, deel uitmaken van een elftal of van de ondersteunende organisatie of als enthousiaste ouders langs de lijn gaat in mijn beleving over veel meer dan alleen hockey. Het gaat ook om het deel uitmaken van een gemeenschap waarin we elkaar respecteren en samen bouwen aan goede herinneringen.

Ik ben blij dat ik nu, naast mijn activiteiten die direct aan het hockey zijn gerelateerd, als bestuurslid breedte senioren ook een bijdrage kan leveren binnen het bestuur van HBS. Ik denk dat het een voordeel is dat ik als trainer, trainer/coach en trimhockeyer nauw betrokken ben bij de wereld van  het breedte senioren deel van HBS. 

De senioren, veteranen en trimmers vormen een fors deel van HBS en zijn belangrijk als we het hebben over binding en continuĂŻteit. Beschikbaarheid van trainers en materiaal voor dit deel, de doorstroom vanuit de A naar de (jong) senioren en van de senioren naar veteranen en de borging van een enthousiaste trimmers community zijn belangrijke aandachtspunten. Ik zal daar in nauwe samenwerking met de overige bestuursleden en de diverse commissies mijn schouders onder gaan zetten. 

Ik ben op maandagavond, dinsdagavond, woensdagmorgen en de zondagen (zeker als HJ1 en/of H1/D1 thuis speelt) op HBS te vinden. Kom vooral naar me toe als je vragen of opmerkingen hebt. 

Reacties


Marcel Figee

9-3-2019 @ 12:54:39 |Veel succes Rob! Je kunt het.

Heleen Velsink

9-3-2019 @ 13:04:25 |Goed nieuws Rob! Fantastisch, veel succes!

Annemarie Burgers

9-3-2019 @ 14:41:32 |Leuk Rob, veel succes!

Arnold v.d. Peet

9-3-2019 @ 18:49:03 |Gefeliciteerd Rob, mooie intro.

Bregje van Walstijn

11-3-2019 @ 11:21:38 |echt een goede stap dat HBS dit doet, je bent een super betrokken persoon met HBS bloed. Top dat je dit wilt oppakken.

Ingrid Snider

12-3-2019 @ 17:26:34 |Wat leuk Rob! Heel veel succes!

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram