header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Ton Kraak, penningmeester van HBS, plotseling overleden

Nieuws afbeelding 21-2-2019
Tijdens een vakantie met zijn gezin in Marrakesh is Ton Kraak onverwachts overleden. Naast supporter en fan van zijn kinderen Annemijn en Floris was Ton sinds juni 2017 onze gewaardeerde penningmeester en een bijzonder aimabel mens.

Ton stond op een keerpunt in zijn leven; na een lange en enerverende carrière bij zijn bedrijf Dieseko Group wilde hij meer tijd besteden aan het leven naast zijn werk. Zijn afscheidstour was net afgesloten en hij smeedde, als een ras ondernemer al weer plannen voor een vervolg om met zijn vrouw Karen en hun kinderen het leven nog meer kleur te geven.

Ook het bestuur van HBS gaf hij kleur met zijn ondernemerservaring en 'geen woorden, maar daden' mentaliteit. Op Ton kon je bouwen. Op zijn cijfers kon je rekenen. Hij was een fijn mens en wij gaan hem heel erg missen.

Namens het bestuur van HBS,

Marten van Vliet
voorzitter

Reacties


Conny Detmar

21-2-2019 @ 08:34:06 |Wij wensen zijn familie heel veel sterkte, wat een enorm verlies🙁! Theo Verzijlbergen & Conny Detmar

Manja Valkenberg

21-2-2019 @ 09:45:29 |zeer geschokt door dit plotselinge overlijden van Ton. Een fijn iemand die om mee samen te werken. Veel sterkte om dit verlies te kunnen verwerken.

Marcel Figee

25-2-2019 @ 15:32:53 |Wij wensen het gezin en de familie heel veel sterkte met de verwerking van dit enorme verlies. Rini en Marcel Figee

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram