header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

Zaalseizoen: JC3 kampioen, D2 4e van Noord-Holland en veel zilver en brons

Nieuws afbeelding 17-2-2019
Het zaalhockeyseizoen is voorbij. De lente laat zich half februari nu even zien, maar de successen in de zaal staken hier wat bleekjes bij af ten opzichte van de afgelopen jaren. Te weinig trainingsuren in de zaal waren daar zeker debet aan. Hopelijk lukt het volgend seizoen om meer zaaluren te bemachtigen.

Jongens C3 is de enige kampioen dit jaar. Mooi gedaan. Op zondag 10 maart worden zij om 14:00 uur op het terras van HBS gehuldigd na de wedstrijd van Dames 1.

Dames 2 werd tweede in de poule en kwam uit op de districtskampioenschappen. Helaas werd twee keer verloren van Terriërs en Hurley en eindigden de dames als 4e van Noord-Holland.

Dames 1 had eerste kunnen worden in de zaal, maar kreeg helaas door een foutieve opgave van een speler maar liefst 9 punten in mindering. Desalniettemin eindigden zij als derde op 8 punten achterstand op nummer 1, HIC.

Dames 4 werd keurig tweede tweede (in de 3e klasse). Dames Jong 5, herfstkampioen op het veld, haalde zilver in de 2e klasse. Brons was er voor Dames Jong 1 in de topklasse, een slow starter, in hun laatste poulewedstrijden wonnen zij wel van de nr 1 en 2.

Heren 1  werd 2e in de subtopklasse en promoveert helaas niet naar de topklasse, waar onze eerste team al jaren uitkwam.

ZJB2 haalde brons in de 1e klasse en ZJB3 zilver in 2e klasse.

De jongens D1 werd 3e in 1e klasse op 1 punt achterstand van Bloemendaal JD1. JD2 behaalde zilver, ook in de 1e klasse, evenals JD4 in de 3e klasse

Bij de meiden  werd MB12 3e in de subtopklasse en MB2 tweede in de 1e klasse. Een derde plek was er voor MB3 (in 2e klasse) en zilver voor MB4 (3e klasse).

In de C-categorie was er zilver voor MC3 (2e klasse) en MC6 (4e klasse). Een derde plek was er voor MC5 (4e klasse).

De zaalcommissie

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram