header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Lichtmasten alleen bedienen met app!

Nieuws afbeelding 13-3-2019
De ledverlichting op veld 1 en 3 is in gebruik genomen op HBS. In zes dagen tijd zijn de oude gasontladingslampen vervangen door 32 ledarmaturen en is de infrastructuur om de verlichting aan te sturen geïnstalleerd. 

De laatste aanpassingen zijn reeds verricht en het systeem wordt nu volop gebruikt!

De aansturing van de ledverlichting verloopt via een app(licatie), waarmee het onder andere mogelijk is om de velden gedeeltelijk te verlichten en te variëren in lichtsterkte. Daarbij zorgt het led, door de lichtsterkte en betere lichtverdeling, voor beter zicht op het veld. Daarnaast is ook de bediening van de verlichting op veld 2 - met gasontladingslampen -  in de app geïntegreerd. Hiermee komt de huidige bediening van de lichten via de kasten te vervallen.

Op dit moment wordt geïnventariseerd wie toegang krijgt tot de besturing, waarna gestart wordt met de uitrol van de applicatie. Dit proces wordt gecoördineerd door Arthur Sernee, die tevens benaderd kan worden voor vragen en/of opmerkingen.

De overgang naar ledverlichting betekent voor HBS een volgende stap in haar ambitie om de club te verduurzamen. In dit proces zijn ook de omwonenden en een delegatie van spelers en trainers geraadpleegd. HBS/SEAH dankt hen voor hun positieve bijdrage, en in het bijzonder Lumosa en SportStroom voor de prettige samenwerking.

Het bestuur van Seah en HBS

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram