header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Zwarte cijfers HBS/SEAH en oprichting steunstichting 'Lustrum 100'

Nieuws afbeelding 29-12-2018
Op een matig bezochte ledenvergadering - het waren drukke dagen zo voor de kerst - werd het geconsolideerde jaarverslag van de vereniging en de stichting besproken. Gezamenlijk bleven de stichting en vereniging in de zwarte cijfers en de balans oogt gezond voor nu en de toekomst nĂ  investeringen in twee en een kwart waterveld in 3 jaar tijd. 

Voorzieningen zijn aangelegd voor de lustrumactiviteiten die in seizoen 2019-2020 aanvangen en voor groot onderhoud aan het clubhuis dat inmiddels bijna 8 jaar geleden officieel geopend is.

De concept notulen van de ALV, het jaarverslag en de verklaring van de kascommissie kunt u allemaal teruglezen in het besloten gedeelte van de website van HBS in de map Documenten, de submap Notulen ALV. De presentatie van 19 december is te vinden in de map Presentaties ALV.

In de ledenvergadering werd ook de oprichting van een steunstichting bekendgemaakt. De stichting, die onder toezicht staat van het bestuur van HBS, heeft tot doel om fondsen te werven voor het 100-jarige bestaan van onze club én om ook het laatste zandveld van HBS om te zetten naar een waterveld zodat alle teams vanaf de zomer van 2020 op een waterveld kunnen spelen en trainen. 

Hoe onze leden, fans of vrienden van HBS onze mooie club kunnen steunen zal in de eerste maanden van het nieuwe jaar op de site en via de mail bekendgemaakt worden. 

Marten van Vliet
voorzitter mhc HBS

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram