header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

Zaaltrainingstoernooi voor ABCD-jeugd op zondag met tips & adviezen Heren 1

Nieuws afbeelding 25-11-2018
Op zondag 2 december traint een groot deel van de ABCD-teams van HBS in het Kennemer Sport Center om goed voorbereid de zaalcompetitie te kunnen starten: het Warming Up Toernooi (WUT),

Spelers van Heren 1 van HBS - Brian O'Malley, Sam Martens, Floris van der Veer en Noam Sheridan - zijn ook aanwezig om jullie van tips & adviezen te voorzien.

Elk ABCD-team is ingedeeld om te spelen tegen ander HBS-teams. Kijk in de bijlage onderin naar het wedstrijdschema hoe laat jullie zijn ingedeeld en zorg dat jullie er ruim op tijd zijn!

Je komt natuurlijk met je gehele team, coach en jullie scheidsrechter om in het Kennemer Sportcenter te kunnen oefenen met corners, posities, wisselen en dé balk te gebruiken. 

De scheidsrechters van jouw zaalteam kunnen dan oefenen hoe zij moeten  fluiten in de zaal en worden daarin ondersteund door de aanwezige CS+ scheidsrechters. 

* je speelt 40 minuten achter elkaar door, dus kunnen doorwisselen is heel belangrijk!
* neem een extra wit shirt mee en liefst extra zwarte zaalsokken (te koop bij Huijg), zodat je je teamgenoten goed kunt vinden tijdens de wedstrijd
* vergeet je zaalhockeystick, zaalhandschoen en zaalkeepersriempjes niet!
* kom 15 minuten voor aanvang, zodat je klaar staat als jullie tijd ingaat (en kleed je om in de kleedkamers, niet in de gang van de sporthal, op dringend verzoek van de sporthalbeheerder) 
* laat natuurlijk geen rotzooi achter!
* bezoek om 15:00 het warming up toernooi van Heren en Dames 1 in het Kennemer Sport Center. Van zaalhockey kijken leer je ook!

Veel zaalhockeyplezier!

De zaalcommissie
Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram