header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

Veld- en zaaltrainingen ABCD-teams komende week

Nieuws afbeelding 23-11-2018
Het veldseizoen is nog niet voor alle ABCD teams afgelopen na dit weekend. De competitie voor de A en B loopt door tot 1 december.

En daarnaast start de zaalcompetitie voor een aantal teams ook in het weekend van 1 december. Deze overlap van veld en zaal betekent dat we keuzes moeten maken in het geven van veld- en zaaltrainingen. Onze trainers kunnen niet op het veld en tegelijk in de zaal zijn. (zie ook de bijlage zaal/veld overlap)
 
Voor de duidelijkheid een kort overzicht:
  • De A- en B-teams spelen hun laatste wedstrijd op zaterdag 24 november en zijn dan klaar op het veld. Zij starten de zaaltrainingen volgens het zaalschema. 
  • De C- en D-teams spelen op zaterdag 1 december hun laatste veldwedstrijd en een deel speelt op zondag 2 december al hun eerste zaalwedstrijd. Om ervoor te zorgen dat deze teams ook in de zaal hebben getraind is afgesproken om 1 veldtraining te vervangen door een zaaltraining in de week van 26 november. Kijk goed in de schema‚Äôs wanneer en waar je traint!
  • De C- en D-teams die later dan 2 december in de zaal starten trainen in de week van 26 november gewoon twee keer op het veld volgens het veldschema. Daarna start voor hun de trainingen in de zaal volgens het zaalschema.
  • Er zijn een paar teams die op zaterdag 8 december moeten inhalen op het veld. Mocht het zo zijn dat deze wedstrijd samenvalt met de zaalwedstrijd, dan geldt dat de zaal altijd voorgaat. De veldwedstrijd vindt dan in overleg door de week plaats. Er wordt in die week getraind volgens het zaalschema en niet meer op het veld.
Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram