header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

Supercoach Freek Martens Meisjes B4

Nieuws afbeelding 16-11-2018 Afgelopen zaterdag was Heren 1 speler Freek Martens onze supercoach (MB4). We moesten spelen tegen Alliance B6, altijd lastig. 

De meiden hadden er zin in. Eerst hebben we in het clubhuis de speelwijze en tactiek besproken en vervolgens op het nieuwe kwart veldje opgewarmd en stafcorners geoefend. De meiden gingen als een wervelwind het veld over en het team van Alliance was gelijk onder de indruk.

We hockeyden bijna alleen op de helft van Alliance met een paar kansen. We waren duidelijk beter maar met helaas geen doelpunten. De meiden werden door Freek goed aangespoord en daardoor hielden de meiden de focus. 

Helaas kregen we in de eerste helft 1 strafcorner tegen die er gelijk inging 0-1 achter. In de rust hebben we samen met Freek doorgenomen dat we echt het betere spel lieten zien en de meiden hiermee moesten doorgaan.

In de tweede helft kreeg Alliance ook wat kansen maar onze top keeper Florance hield mooi de bal tegen en het goal leeg! De verdediging (Kiki, Maud, Julia, ) werd goed geleid door Sanne die samen met de meiden alles tegenhielden. Op het middenveld speelde Carlijn en Uma de buitenspelers (Emma, Jada, Sienna) goed aan. Hierdoor werden de voorhoede met Rosanna, Muna, Doortje, Sien en Seline in stelling gebracht met heel veel kansen en strafcorners. Alliance ging vol in de verdediging want ze hadden het echt moeilijk met ons. 

De meiden streden ervoor om in ieder geval gelijk te spelen. In de laatste 10 minuten brak Alliance. Door een mooi schot op goal van Sien die de keeper goed hield maar Rosanna de rebound erin tikte 1-1.

Wat een opluchting want we hadden dit verdiend of meer. De meiden speelden 
hartstikkegoed. Freek nogmaals bedankt , namens Peter, Danny en de meiden, je was echt een supercoach!!!!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram