header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

HBS na de herfstvakantie op jeugddagen geheel rookvrij

Nieuws afbeelding 13-10-2018

Roken en sporten passen eigenlijk niet bij elkaar. Ook HBS ondersteunt deze mening. Sporten is gezond, terwijl roken en meeroken schadelijk is voor de gezondheid. Veel kinderen brengen een groot deel van hun tijd door bij HBS. Daarom zetten we, in navolging van veel andere clubs, na de herfstvakantie een eerste stap naar een geheel rookvrij sportterrein.

Met ingang van maandag 29 oktober a.s. is het gehele sportterrein van HBS op onze zogeheten jeugddagen geheel rookvrij. Het roken langs de lijn of op het terras is dan op de woensdagmiddag, vrijdagmiddag en de gehele zaterdag niet meer toegestaan. Met posters en borden zal dit kenbaar gemaakt worden. Ons clubhuis is al rookvrij. Op het buitenterrein zal een alternatieve rookplek worden gecreƫerd.

Na de winterstop zal HBS op alle dagen een geheel rookvrij terrein zijn. Met een rookvrij sportterrein wil HBS uitdragen dat niet-roken de norm is.

HBS draagt op deze manier bij aan het realiseren van een rookvrije generatie, een initiatief dat vanuit de KNHB van harte wordt ondersteund.

We gaan uit van ieders sportieve medewerking aan dit gezonde besluit.

Het bestuur van HBS


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram