header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Steun elkaar en doe mee met de #AllTogetherChallenge!

Nieuws afbeelding 12-10-2018
Om aandacht te vragen voor acceptatie in de hockeysport, vraagt de KNHB en HBS alle aanvoerders van teams in het weekend van 13 en 14 oktober de aanvoerdersband in de kleuren van de regenboog te dragen.

Hiermee ondersteunt de KNHB en natuurlijk HBS de initiatieven in het kader van de jaarlijkse Nationale Coming Out Dag die donderdag 11 oktober plaatsvindt.

Wil jij ook dat iedereen zichzelf kan zijn op jouw vereniging en daardoor met nog meer plezier hockeyt? Doe mee en vraag een gratis een regenboogband aan te vragen en draag deze in het weekend van 13 en 14 oktober! 

Dit jaar kan iedere hockeyer gratis via www.regenboogband.nl een regenboogband aanvragen zolang de voorraad strekt. Ook als je geen aanvoerder bent. Iedereen die de boodschap steunt is in onze ogen een aanvoerder! 

Hockeyers kunnen hun regenboogbandfoto delen op Facebook, Twitter of Instagram met #AllTogetherChallenge om te laten zien dat zij de actie steunen!

Hockey wordt leuker en sterker als we iedereen insluiten, ongeacht leeftijd, afkomst, seksuele voorkeur of geslacht. Kortom, hockey voor iedereen!


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram