header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Bestuur HBS breidt uit en herverdeelt hockeyportefeuilles

Nieuws afbeelding 15-9-2018

De hockeyportefeuilles van het bestuur van HBS worden gewijzigd met als doel tot een evenwichtiger verdeling van de taken en verantwoordelijkheden te komen.

Jan Pool, nu verantwoordelijk voor het ABCD-breedtehockey en de Jongste Jeugd, gaat zich volledig richten op de Jongste Jeugd en de opleiding van jeugdtrainers. Tevens heeft Jan het Lustrum – dat volgend seizoen losbarst – in zijn portefeuille.

Lisette van Dee blijft bestuurslid breedtehockey senioren.

Maarten Wieringa, nu verantwoordelijk voor Tophockey Senioren en Tophockey Jeugd ABCD, wordt bestuurslid Tophockey Senioren (Dames 1 en 2 en Heren 1 en 2).

Als nieuw lid van het bestuur wordt Tanja Wilhelm voorgedragen. Tanja neemt de bestuurlijke taken voor de ABCD-jeugd - zowel breedte- als selectieteams - op zich. Tanja legt het voorzitterschap van de ABCD na ruim 7 jaren neer.

Voor de ABCD-commissie wordt een nieuwe voorzitter benoemd. Daarnaast wordt deze commissie uitgebreid met een coördinator voor de selectieteams.Eric Stiemer neemt deze taak op zich.

De officiële voordracht van Tanja vindt plaats in de eerstvolgende algemene ledenvergadering waarover binnenkort wordt bericht. Tot die tijd neemt Tanja ad interim haar nieuwe bestuurszaken waar.

Wij zijn blij dat Tanja ons in het bestuur wil komen versterken en wensen haar veel succes en plezier toe.

Marten van Vliet
Voorzitter mhc HBS

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram