header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Webinar 17 september: omgaan met sportende kinderen. Meld je aan!

Nieuws afbeelding 6-9-2018 Voor trainers, scheidsrechters en ouders is het soms lastig om te gaan met sportende kinderen. De verschillende karakters en manieren van opvoeden kan leiden tot misverstanden en conflicten. Maar hoe ga je daarmee om? Hoe voorkom je pestgedrag? Wat doe je met een kind dat niet meer wil trainen of gewoon wegloopt? Hoe hou je plezier in sporten!

Ontwikkelingspsycholoog Steven Pont weet hier alles van. Hij is behalve gedragskundige, ook vader van twee zoons en stond als coach langs de lijn. Pont heeft een duidelijke visie op het omgaan met sportende kinderen en vertaalt dit in praktische tips. 

In dit gratis webinar gaat Steven Pont met Ziggo Sport-presentator Bas van Veenendaal en de kinderen in gesprek over gedrag op en om het sportveld.
Meld je aan:
https://sportvibes.webinargeek.com/webinar-gedrag-op-en-om-het-veld
 

Vragen!
Tijdens het webinar kun je live je vragen stellen aan Steven. Je kunt ook nu al je vragen indienen door een e-mail te sturen naar [email protected]

Kan je 17 september niet om 19.00 uur, maar ben je wel benieuwd? Schrijf je dan toch in voor het webinar, want dan ontvang je een link om het webinar terug te kijken!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram