header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Nieuw hoofdveld bijna klaar. Kwart waterveld nadert voltooiing

Nieuws afbeelding 1-8-2018
De omzetting van het hoofdveld van een semi-waterveld naar een waterveld en de aanleg van een kwart veld nadert zijn voltooiing. Vrijdag 10 augustus moeten beide velden gereed zijn.

De ballenvanger aan de westkant van het Bleek & Bergpad bij veld volgt binnenkort, evenals de reparatie en verbeteringen aan het omliggende hekwerk.
 
De dug-outs van het hoofdveld worden naar de overkant geplaatst, zodat de teams uitzicht hebben op 'ons terras'. En vanaf het terras hebben de Habie-fans een beter zicht op het veld en de teams.... de zogenoemde twee vliegen in 1 klap.

De aanleg van een kwart waterveld (KG5) aan de kopse kant van veld 3 ligt eveneens op schema. De banden en randen zijn zo goed als voltooid en het fijne grit en onderlaag (het hergebruik van de foam van veld 1) en het groene tapijt worden komende week aangebracht.

Het hekwerk rondom veld 5 met de slagplanken zal als laatste worden neergezet. De haag langs veld 2 en het kwart veld zal in het najaar verbeterd en geplant worden.

Het kwart veld zal ingezet worden als officieel waterveld voor wedstrijden van de jongste jeugd, voor specialistentraining, zoals strafcorner, keepers en spitsentraining en als inloop- of inspeelveld voor de wedstrijden op zaterdag en zondag voor alle HBS-teams.

Donaties om het kwart veld verder in te vullen met nieuwe goals, dugouts ed zijn welkom en u kunt een mail sturen naar onze [email protected] of direct doneren op IBAN: NL47 RABO 01183416 tnv Penningmeester mhc HBS.


Reacties


Isis Bakker

31-7-2018 @ 15:43:03 |Fijn ik kijk er al naar uit om er op te spelen

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram