header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Vervanging veld 1 en aanleg kwart veld op schema

Nieuws afbeelding 14-7-2018 De omzetting van het hoofdveld van een semi-waterveld naar een waterveld ligt perfect op schema. Dit mede door Seah-bestuurslid Gerl Spijker die spreekwoordelijk achter het stuur zit van deze grote verandering. En natuurlijk de inzet van de mannen van CSC/Greenfield groep die onder mediterrane omstandigheden de klus klaren.

De omvorming van veld 1 tot waterveld ving aan op 11 juni en is en rond eind juli afgerond. Komende week zal het groen tapijt neergelegd worden. Een ballenvanger aan de zijde van het nieuwe kwart veld is al aangepast en de ballenvanger op veld 1 aan de kant van het Bleek & Bergpad volgt binnen enkele weken.

De aanleg van een kwart waterveld aan de kopse kant van veld 3 ligt eveneens op schema. De eerste contouren zijn al zichtbaar: graafwerk en materiaal ligt op zijn plek, klaar voor verdere uitrol.
Het kwart veld zal ingezet worden als officieel waterveld voor wedstrijden van de jongste jeugd, voor specialistentraining, zoals strafcorner, keepers en spitsentraining en als inloop- of inspeelveld voor de wedstrijden op zaterdag en zondag voor alle HBS-teams.

Donaties om het veld verder in te vullen met nieuwe goals, dugouts ed zijn welkom en u kunt een mail sturen naar onze [email protected]


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram