header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

MC5 ongeslagen kampioen

Nieuws afbeelding 10-6-2018 Met de kampioenstitel in het vooruitzicht begonnen de meisjes van HBS C5 op 26 mei jongstleden aan het einde van de middag aan hun spannendste wedstrijd van het afgelopen seizoen. De tegenstander was het altijd sterke Rood-Wit.  

Winst betekende automatisch de kampioenstitel, maar bij verlies of gelijkspel waren de kansen ook nog niet verkeken. De resterende wedstrijden moesten dan wel gewonnen worden. Rood-Wit bleek een geduchte tegenstander te zijn, maar na een soms felle, maar sportieve strijd trokken de meiden van HBS aan het langste eind: 1- 0.  

Ondanks de inzet van het team en de coaches gedurende het hele seizoen, hebben de trouwe supporters ook zeker hun steentje bijgedragen aan het succes. Met name tijdens de kampioenswedstrijd waren zij in grote getale fanatiek aanwezig. 

Na het laatste fluitsignaal en de sportieve felicitaties van de tegenspeelsters kon het feest losbarsten. Dit team toonde zich vervolgens een echte kampioen door de twee laatste wedstrijden ook te winnen van de teams van Zandvoort en Strawberries, en zo het seizoen ongeslagen af te ronden.


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram