header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

MD4, JC4 en hun fans in het zonnetje op de Simpel Super Fandag

Nieuws afbeelding 31-5-2018

In samenwerking met onze sponsor Simpel heeft de ABCD commissie op 26 mei een Simpel Super Fandag georganiseerd. Centraal stonden tijdens deze feestelijke zaterdag niet alleen twee breedteteams JC4 en MD4, maar vooral hun enthousiaste en trouwe fans langs de lijn. Het was een prachtige zonnige dag waar iedereen volop heeft genoten van het hockey, de lekkere hapjes en drankjes, de goody bags. We willen onze sponsor Simpel hartelijk bedanken!!

De meiden van MD4:

Afgelopen zaterdag werden wij en onze fans ontvangen met limonade, koffie en cake. Wij vonden het best bijzonder dat wij in het zonnetje werden gezet op deze Simpel Super Fandag. We waren een van de twee gekozen teams. Toen iedereen er was werden we toegesproken door Jan Pool van het bestuur. Hij wenste ons extra veel plezier en succes omdat we ook nog kampioen kunnen worden.  

 

De wedstrijd tegen Overbos was spannend, maar gelukkig werden we goed aangemoedigd door onze fans en gaven onze coaches ons extra veel koud water. We scoorden als eerste: 1-0. Helaas scoorde Overbos ook een doelpunt en stond het 1-1. De rest van de wedstrijd bleef het spannend en in de laatste paar minuten scoorden we de 2-1! 

 

Op het terras namen we samen met Overbos wat limo en cake en gingen daarna samen met onze fans lunchen in het clubhuis. Er was heel veel eten in het clubhuis: wit en bruin brood, kaas, wordt, hagelslag, yoghurt, tomaten- en courgette soep en veel fruit. De Simpel Super Fandag was heel leuk, en alsof het nog niet genoeg was kregen we ook nog een leuke goody bag. Dit was een super geslaagde Simpel Super Fandag.Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Gerelateerde nieuwsberichten

Sponsoren

Facebook

Instagram