header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Schrijvers en fotografen meld je aan! Het magazine '100 jaar HBS' komt eraan.

Nieuws afbeelding 10-6-2018
Op 31 oktober 2019 bestaat HBS 100 jaar. Dat gaan we natuurlijk uitgebreid vieren. Een onderdeel hiervan is het maken van een lustrum eeuwboek waarin we alles wat HBS rijk is, aan bod laten komen. 

Voor dit eeuwmagazine zijn we op zoek naar vrijwilligers die in de periode september 2018-mei 2019 interviews willen afnemen met onder meer HBS-leden, sponsors of oud leden. Ervaring met het schrijven van artikelen zou fijn zijn.

Ook zijn we op zoek naar fotografen die foto's kunnen maken van de personen waarover de artikelen geschreven worden, foto's maken van evenementen etc. Ook hiervoor geldt dat ervaring met portret- of actiefotografie prettig is.

Dus, herken je je in bovenstaande en denk je nu, wat een superleuk idee, hier wil ik graag mijn bijdrage aan leveren; meld je dan vóór de zomervakantie (21 juli 2018) aan bij Hein van Liemt ([email protected]) of Jolien van Alphen ([email protected]).

We kijken uit naar jullie enthousiaste aanmeldingen en hebben er veel zin in om samen met jou een mooi bewaarexemplaar te maken.

Hein en Jolien
Lustrumcommissie

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram