header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Dames 2 overtuigend kampioen; promotie naar reserve overgangsklasse

Nieuws afbeelding 28-5-2018

De dames van coach Mark Jansonius en manager Gerl Spijker hebben opnieuw laten zien dat ze dit seizoen met kop en schouders boven de andere teams van de 1e klasse uitsteken. In het begin van de competitie werd nipt verloren van USHC, de andere 18 wedstrijden sloten de dames winnend af. 


Iedere week vol enthousiasme en fanatisme op zoek naar de winst en naar doelpunten. Ze blijven gaan als team. De 4-2 winst van afgelopen zondag leverde drie wedstrijden voor het einde het felbegeerde kampioenschap op met een promotie naar de overgangsklasse. Er waren felicitaties van de toeschouwers, het bestuur en er waren bubbels, een medaille en een kampioenspul bier. De aansluitende BBQ maakte het feestje voor spelers en hun trouwe supporters compleet. Een woord van dank ook aan beide trainers Arthur Sernee en Robbert Zevalkink. Zij hebben de dames het gehele jaar tijdens de trainingen onder hun hoede gehad. En met succes.

 

Voor Heren 2 ligt het kampioenschap binnen handbereik. Na een 3-1 voorsprong werd het nog ongekend spannend. Vlak voor tijd stelden ze de overwinning op VVV veilig door het scoren van de 4-3. Nog twee van de drie wedstrijden winnen, dan hebben we opnieuw een senioren kampioen! 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram